Resultaten voor bbq boot den bosch

bbq boot den bosch
Prijzen Aquacues BBQ Donuts.
Wat kost het huren van een BBQ Donut? Prijs per BBQ Donut per uur is 40. Eenmalig kosten voor gebruik BBQ en schoonmaak 15. Wil je lekker luxe en makkelijk? Geen zorgen over de inkoop van je vlees, salades, brood, drankjes enzovoort?
Barbecue Boot, van Den Bosch Evenementen.
073 20 20 980. Barbecue Boot in Den Bosch. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Barbecue Boot in Den Bosch. Details over dit uitje. Den Bosch Evenementen maakt van uw rondvaart rondom Den Bosch met de Barbecue Boot een ontspannen en culinaire belevenis in het Brabantse natuurschoon.
BBQ boot Den Bosch Rederij Wolthuis.
BBQ boot Den Bosch. Beleef een onvergetelijke tijd met vrienden, familie of collegas op de BBQ boot van Rederij Wolthuis te Den Bosch. Verken de Bossche wateren al varend op één van onze prachtige authentieke schepen terwijl een zeer complete BBQ voor u wordt verzorgd.
Sloepje voor een groepje Varen in Den Bosch.
Een lekkere barbecue, koude drankjes terwijl we varen door het mooie Den Bosch. Wat wil je nog meer? Lekker zelf barbecue-en zodat het altijd naar jouw smaak is. Daarnaast staan er lekkere bijgerechten klaar van Restaurant Buurt. Een zomerse dag op een boot met een barbecue, daar horen lekkere koude drankjes bij.
BBQ Boot in Utrecht BBQboot.
Vrijblijvende offerte aanvragen voor de BBQ boot in Utrecht. Vrijblijvende offerte aanvragen voor de BBQ boot in Utrecht. Vanaf nu 2017 werkt onze keurslager ook samen met een gecertificeerde Halal slager. BBQ boot in Utrecht. Wij maken voor u een passende, culinaire rondvaart door Utrecht op de BBQ boot.
Rondvaart Den Bosch.
VANAF 50, Onvergetelijk groepsuitje op het water BBQ Boot in Den Bosch. Beleef een onvergetelijke tijd met vrienden, familie of collegas op de BBQ boot te Den Bosch. VANAF 9, Rondvaart door één van de oudste steden van Nederland Den Bosch.
Vaararrangementen Den Bosch al vanaf 16, p.p! 10 jaar ervaring.
Tijdens onze Borrelboot rondvaart in Den Bosch zit je op een gezellige rondvaart boot waar je even helemaal tot rust kunt komen. Onze professionele bemanning staat voor jullie klaar om er voor te zorgen dat jullie boottocht naar wens zal verlopen.
Onvergetelijk groepsuitje op het water BBQ Boot in Den Bosch.
vr: 09.00 17.30. za-zo: 10.00 14.00. Home Dagje uit BBQ en Activiteit Onvergetelijk groepsuitje op het water BBQ Boot in Den Bosch. Beleef een onvergetelijke tijd met vrienden, familie of collegas op de BBQ boot te Den Bosch. vanaf 50, p.p.
BBQ Boot @ Businessclub FC DenBosch.
In verband met de weersvoorspellingen durfde de schipper het niet aan naar Heusden te varen. In plaats daarvan hebben we genoten van een bijzonder uitzicht vanaf het water van de omgeving van Den Bosch en de sluizen van Engelen. Natuurlijk dit alles onder genot van een hapje en enkele drankjes. Rederij Wolthuis was onze gastheer en zorgde voor een zeer gastvrij welkom. Na het genieten van een heerlijke bbq aan boord hebben we kunnen genieten van een surprise-optreden van de Toppers.
BBQ Boot Den Bosch Optimaal genieten op de Bossche wateren.
BBQ Boot Den bosch. Ooit voer deze visserssloep over Scandinavische wateren, nu vaart hij jullie over Bossche stromen. Aan boord sist burger en visje op de BBQ, terwijl de drankjes rondgaan. Uniek is dat je invloed hebt op de vaarroute!
BBQ Donut.
Voor en achteraf kan er gezellig in onze trendy beachclub geborreld worden. En werken de weergoden niet mee? Dan kun je gewoon terecht in ons BBQ Grillrestaurant of ons paviljoen! Er kunnen 9 personen in een BBQ Donut. Doel: 100% grillen chillen.
BBQ boot Varen door Den Bosch GroepsuitjesDenBosch.nl.
Het ideale diner voor jullie vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vrienden-uitje. Meevaren op een prachtige boot of sloep met aan boord een voortreffelijke BBQ en onbeperkt bier, fris en wijn. Jullie varen voor 2 of 3 uur lang door de grachten en rivieren van Den Bosch.

Contacteer ons