Zoeken naar boot den bosch

boot den bosch
De Vlotte Vloot Boot huren s-Hertogenbosch.
Tijdens de vaart stuurt een gezeliige schipper u over de Bossche wateren. De boot is uitgerust met comfortabele stoelen en/of statafels, koeling voor drankjes, sfeervolle verlichting, een geluidsinstallatie, overkapping bij regen; onze grote boot heeft alles aan boord voor een ontspannen boottocht of gezellig feestje. RONDVAART DEN BOSCH.
BBQ boot Den Bosch Rederij Wolthuis.
BBQ boot Den Bosch. Beleef een onvergetelijke tijd met vrienden, familie of collegas op de BBQ boot van Rederij Wolthuis te Den Bosch. Verken de Bossche wateren al varend op één van onze prachtige authentieke schepen terwijl een zeer complete BBQ voor u wordt verzorgd.
Varen op de Binnendieze Dagje Den Bosch.
Vaar over de Binnendieze Bezoek s-Hertogenbosch.
Winters Den Bosch. Waar te gaan. Top 10 bestemmingen. Ontdek de omgeving. Plan je bezoek. Hoe kom ik er. Waar kan ik overnachten. Plan op de kaart. Home Wat te doen Top 10 must sees De Binnendieze De Binnendieze. De Binnendieze heeft door de jaren heen veel voor de stad betekend.
Sloepje voor een groepje Varen in Den Bosch.
Een lekkere barbecue, koude drankjes terwijl we varen door het mooie Den Bosch. Wat wil je nog meer? Lekker zelf barbecue-en zodat het altijd naar jouw smaak is. Daarnaast staan er lekkere bijgerechten klaar van Restaurant Buurt. Een zomerse dag op een boot met een barbecue, daar horen lekkere koude drankjes bij.
Rederij Wolthuis Rondvaart Den Bosch.
Rondvaart door Den Bosch; één van de oudste steden van Nederland. Beleef nu het prachtige Den Bosch vanaf het water met een rondvaart op ons nostalgische schip de Ouwe Dirk. Den Bosch kent een rijke historie als belangrijk handelsknooppunt door de jaren heen.
Binnendieze rondvaart.
Vol passie wordt er tijdens de Binnendieze rondvaart verteld over het indrukwekkende verleden van de Binnendieze en de vele verschillende togen waar vele vleermuizen hun aangepaste schuilplaats hebben gevonden. Het is mooi om te ervaren hoe een elektrische boot je door een water kan laten varen waar nog de vele kenmerken uit vroegere tijden zichtbaar zijn.
Rondvaart Den Bosch Varen op de Binnendieze, Den Bosch DagjeWeg.NL 1 review.
Een dagje Den Bosch is niet compleet zonder een rondvaart over de Binnendieze. Vanaf een boot verken je de binnenstad en vaar je onder historische huizen en bruggetjes door. Je vaart middenin de stad, maar op de boot is het muisstil: de gracht ligt namelijk onder straatniveau.
Stadswandeling rondvaart in s-Hertogenbosch Bezoek s-Hertogenbosch.
De Zoete Lieve Gerrit is ook leuk voor een bedrijfsfeest of een trouwerij. Ontdek de mogelijkheden. Varen met Rederij Wolthuis. Met Rederij Wolthuis vaar je per boot langs de oude vestingwallen en verschillende bastions zoals de Citadel en de oude Dwangburcht uit de 17e eeuw.
Binnendieze: Historische vaartocht door binnenstad Den Bosch.
Bijzonderheden Verboden voor honden, m.u.v. Bijzonderheden Voor groepsinformatie vanaf 20 personen gelieve contact op te nemen met onze reserveringsbureau: 0900 20 20 178 090, per gesprek op werkdagen van 10.00 12.00 uur en van 13.00 16.00 uur. Download plattegrond Tickets.

Contacteer ons