Meer resultaten voor boottocht den bosch

boottocht den bosch
Vaar over de Binnendieze Bezoek s-Hertogenbosch.
De Binnendieze heeft door de jaren heen veel voor de stad betekend. s-Hertogenbosch ontstond als een kleine ommuurde stad, ter grootte van de Markt en een aantal andere straatjes. Later werd de stad nogmaals ommuurd, ditmaal ter grootte van de huidige binnenstad.
Binnendieze: Historische vaartocht door binnenstad Den Bosch.
Bijzonderheden Verboden voor honden, m.u.v. Bijzonderheden Voor groepsinformatie vanaf 20 personen gelieve contact op te nemen met onze reserveringsbureau: 0900 20 20 178 090, per gesprek op werkdagen van 10.00 12.00 uur en van 13.00 16.00 uur. Download plattegrond Tickets.
Rederij Wolthuis Rondvaart Den Bosch.
Rondvaart door Den Bosch; één van de oudste steden van Nederland. Beleef nu het prachtige Den Bosch vanaf het water met een rondvaart op ons nostalgische schip de Ouwe Dirk. Den Bosch kent een rijke historie als belangrijk handelsknooppunt door de jaren heen.
Rondvaart Binnendieze Den Bosch.
Ludieke theatrale Stadswandeling in Den Bosch. Was" super leuk, te gekke en maffe wandeling. We waren met een buitenlandse groep, die niet altijd de grap begrepen, maar complimenten aan Jaap en Berrie voor de engelstalige rondleiding, ze deden het super!"
HOME www.sloepvarendenbosch.nl.
SLOEP VAREN DEN BOSCH. Welkom bij Sloep Varen Den Bosch! De Lifestyle sloep: Culinair sloep varen, boot verhuur, luxe sloep huren in Den Bosch! Wij verwelkomen u graag aan boord van onze luxe sloepen voor een gezellige culinaire sloeptocht door Bourgondisch Den Bosch.
Vaartocht op de Binnendieze DagjeWeg.NL.
t Hellegat en Jeroen Bosch. Ook de vestingroute brengt je langs de mooiste plekjes van de oude vestingstad Den Bosch. Onderweg stap je uit bij het ondergrondse museum Bastionder, waar je een korte film ziet over de geschiedenis van de stad.
Vaararrangementen Den Bosch al vanaf 16, p.p! 10 jaar ervaring.
Tijdens onze Borrelboot rondvaart in Den Bosch zit je op een gezellige rondvaart boot waar je even helemaal tot rust kunt komen. Onze professionele bemanning staat voor jullie klaar om er voor te zorgen dat jullie boottocht naar wens zal verlopen.
Dagtocht rondvaart van Den Bosch naar Heusden.
de boottocht Den Bosch Heusden is een mooie aktiviteit. Astrid de Jeu 48 jaar Aanbevolen. We zijn met 5 personen in de leeftijd van 48 tot 80 jaar met de boottocht mee geweest. Het was prima georganiseerd, vriendelijk personeel, heerlijke lunch, 3 verse broodjes, koffiebroodje, fruit en drinken.
Binnendieze rondvaart.
De boottocht, welke deels onder het drukke stadscentrum voert, kan beginnen. De boottocht is nog maar net begonnen of de schippersgids begint al te vertellen over de bijzondere andere wereld onder de togen van de stad. Vol passie wordt er tijdens de Binnendieze rondvaart verteld over het indrukwekkende verleden van de Binnendieze en de vele verschillende togen waar vele vleermuizen hun aangepaste schuilplaats hebben gevonden.
Kring Vrienden van sHertogenbosch is Kring Vrienden.
Den Bosch ontdekken aan de hand van een speurwandeling en af en toe lekker een restaurant inschieten om culinair bij te komen. Knusser kun je een stad niet leren kennen. Daarom komt de Kring Vrienden van s-Hertogenbosch deze winter met de Bossche Speur Lekkernijen Wandeling.
De 5 beste boottochten en watersporten in Den Bosch.
Wat te doen in Den Bosch. Foto's' van Den Bosch. Kaart van Den Bosch. Alle Den Bosch hotels. Hoteldeals voor Den Bosch. Lastminutehotels in Den Bosch. Zakenhotels in Den Bosch. De beste familiehotels in Den Bosch. 5-sterren hotels in Den Bosch.
Rondvaart Den Bosch.
VANAF 9, Rondvaart door één van de oudste steden van Nederland Den Bosch. Samen of met een klein gezelschap genieten van Den Bosch met deze rondvaart die start op de Dommel en u vele mooie plekjes laat zien. VANAF 3520, Stadswandeling en rondvaart met lunch groepsuitje in Den Bosch.

Contacteer ons