Resultaten voor rondvaart den bosch

rondvaart den bosch
HOME www.sloepvarendenbosch.nl.
Indien gewenst kunt u ook uw zelf meegebrachte hapjes dranken aan boord nuttigen. Sloep Varen Den Bosch is ideaal om met uw eigen gezelschap heerlijk op het water te relaxen, een feestje te vieren, als bedrijfsuitje of als leuk kado idee.
Sloepje voor een groepje Varen in Den Bosch.
Geloof het of niet, Den Bosch had in het afgelopen vaarseizoen 1190 zonuren. Dat zijn een hoop zonovergoten barbecuetochtjes geweest. Een rondvaart door Den Bosch met of zonder verhalen over de stad en natuurlijk een barbecue en drankjes aangepast aan jouw smaak.
Pannenkoekenboot Den Bosch.
Over Rederij Wolthuis. Rederij Wolthuis verzorgt al 40 jaar rondvaarten en varende feesten in de omgeving van Den Bosch. Als uw gastheer op het water verzorgen wij verschillende rondvaarten. Van een ontspannen dagtocht Heusden over de Maas tot privé en bedrijfsfeesten.
Kring Vrienden van sHertogenbosch is Kring Vrienden.
Den Bosch ontdekken aan de hand van een speurwandeling en af en toe lekker een restaurant inschieten om culinair bij te komen. Knusser kun je een stad niet leren kennen. Daarom komt de Kring Vrienden van s-Hertogenbosch deze winter met de Bossche Speur Lekkernijen Wandeling.
Rederij Wolthuis Rondvaart Den Bosch.
Rondvaart door Den Bosch; één van de oudste steden van Nederland. Beleef nu het prachtige Den Bosch vanaf het water met een rondvaart op ons nostalgische schip de Ouwe Dirk. Den Bosch kent een rijke historie als belangrijk handelsknooppunt door de jaren heen.
Binnendieze boottocht Den Bosch YouTube.
Jheronimus Bosch 2756, views. Netherlands: s-Hertogenbosch A boat trip on the Binnendie Duration: 949. maaswater15 5784, views. Canals of s Hertogenbosch binnendieze rondvaart Den Bosch Duration: 216. noodzaak 5260, views. Sint Jans Kathedraal, Den Bosch /St. John's' Cathedral, s-Hertogenbosch Duration: 744.
Een rondvaart op de Binnendieze al is het gure herfst VIDEO.
Over Den Bosch. Genieten van Den Bosch. Een rondvaart op de Binnendieze in Den Bosch al is het gure herfst VIDEO. Bosschenaren Genieten van Den Bosch. Een rondvaart op de Binnendieze in Den Bosch al is het gure herfst VIDEO.
Boek eens een vaartocht DoeDenBosch.
Natuurlijk kun je in Den Bosch niet om de bekende Binnendieze heen. Een bijzondere rondvaart in een fluisterboot waarbij je zelfs onder de stad doorvaart. Maar ook de rondvaart over de Dommel die je om de stad heen leidt is een echte aanrader.
Binnendieze: Historische vaartocht door binnenstad Den Bosch.
Bijzonderheden Verboden voor honden, m.u.v. Bijzonderheden Voor groepsinformatie vanaf 20 personen gelieve contact op te nemen met onze reserveringsbureau: 0900 20 20 178 090, per gesprek op werkdagen van 10.00 12.00 uur en van 13.00 16.00 uur. Download plattegrond Tickets.
Rondvaart Den Bosch Varen op de Binnendieze, Den Bosch DagjeWeg.NL 1 review DagjeWeg.NL.
verstuur een correctie aan DagjeWeg.NL. Het ene moment vaar je in het aardedonker onder een gebouw door, het andere moment bewonder je eeuwenoude stadsmuren en weer even later bevind je je in een moerasgebied. Een dagje Den Bosch is niet compleet zonder een rondvaart over de Binnendieze.
Rondvaarten over de Binnendieze Den Bosch, Noord-Brabant Info en Reviews Uitzinnig.nl.
Na ophoging van den bosch in de middeleeuwen, stroomt de dieze oude riool nu onder de stad door, prachtig! Uitleg tijdens rondvaart mag wat uitgebreider zijn met details. Wim vissers, 12 mei 10 reviews Lees verder. Waarom vinden anderen dit leuk?
Vaararrangementen Den Bosch al vanaf 16, p.p! 10 jaar ervaring.
Rondvaart naar de Sluis van Engelen in Den Bosch. BTW Vanaf 15 personen dash; 2 uur en 30 minuten. Zin in een gezellige rondvaart over de panoramische vaarwegen rond Den Bosch? De Rondvaart naar de Sluis van Engelen is één grote ontdekkingstocht.

Contacteer ons