Zoeken naar rondvaarten den bosch

rondvaarten den bosch
Pannenkoekenboot Den Bosch.
Over Rederij Wolthuis. Rederij Wolthuis verzorgt al 40 jaar rondvaarten en varende feesten in de omgeving van Den Bosch. Als uw gastheer op het water verzorgen wij verschillende rondvaarten. Van een ontspannen dagtocht Heusden over de Maas tot privé en bedrijfsfeesten.
De Vlotte Vloot Boot huren s-Hertogenbosch.
RONDVAART DEN BOSCH. Voor mensen die s-Hertogenbosch dus net van een andere kant willen zien is een bootje huren bij De Vlotte Vloot een ideaal uitje. Je neemt zelf je eten en drinken mee en geniet van een ontspannen dag op het water rond Den Bosch.
Dagtocht rondvaart van Den Bosch naar Heusden.
Janssingel of vanaf de Oliemolensingel in Den Bosch. Van een 1 uur durende rondvaart met bossche bol tot aan een hele dag varen naar Heusden en weer terug. Ook kunnen wij voor verschillende hapjes, drankjes en entertainment zorgen. Wij bieden rondvaarten aan van 1 uur, die op vaste tijden en dagen vertrekt, waar individuele tickets voor gekocht kunnen worden.
Rondvaart Binnendieze Den Bosch.
Locatie: Den Bosch. We hebben met onze kinderen en kleinkinderen een rondvaart gehad van 50 minuten. We hebben van de tocht genoten, vooral door goede begeleiding en uitleg van de schipper. De tijd was om voor we er daadwerkelijk erg ion hadden.
Rederij Wolthuis Rondvaart Den Bosch.
Op onze route passeren we de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Na de rondvaart door Den Bosch centrum verlaten we de stad en varen we door het prachtige buitengebied richting het mooie Engelen. Na het bezichtigen van het mooie buitengebied beëindigen we onze tocht weer op de Dommel. De rondvaart zal ongeveer één uur duren. Wist u dat op bestelling het mogelijk is om tijdens de rondvaart te genieten van een Bossche Bol? Daarnaast is het verzorgen van een lunch voor groepen ook geen probleem! Kaartjes kunt u kopen bij Wijnhuis Le Robinet 50 meter vanaf opstapplaats, bij het Sint-Jans bolwerk en aan boord van het schip. Onze rondvaarten worden gehouden van mei t/m oktober.
Rondvaarten over de Binnendieze Den Bosch, Noord-Brabant Info en Reviews Uitzinnig.nl.
Beoordelingen van Rondvaarten over de Binnendieze. 10 reviews Voeg een review toe. Rondvaarten over de Binnendieze scoort een 85, uit 10 op basis van 98 stemmen en 10 reviews. 8 Prachtige" tocht. Door het oude riool van den bosch." Wim vissers uit Zijtaart 12 mei 2017.
RONDVAARTEN.
Beleef s-Hertogenbosch vanaf de waterkant, er zijn verschillende mogelijkheden om met een boot de stad te verkennen. Rondvaarten op de Binnendieze. Ouder dan de meer dan 800-jarige stad zelf is de stadsrivier de Binnendieze. Varend op een karakteristieke open boot vaart u door s-Hertogenbosch afwisselend in de open lucht, dan weer onder de bebouwing door.
Boek eens een vaartocht DoeDenBosch.
Natuurlijk kun je in Den Bosch niet om de bekende Binnendieze heen. Een bijzondere rondvaart in een fluisterboot waarbij je zelfs onder de stad doorvaart. Maar ook de rondvaart over de Dommel die je om de stad heen leidt is een echte aanrader.
Binnendieze: Historische vaartocht door binnenstad Den Bosch.
Bijzonderheden Verboden voor honden, m.u.v. Bijzonderheden Voor groepsinformatie vanaf 20 personen gelieve contact op te nemen met onze reserveringsbureau: 0900 20 20 178 090, per gesprek op werkdagen van 10.00 12.00 uur en van 13.00 16.00 uur. Download plattegrond Tickets.
Stadswandeling rondvaart in s-Hertogenbosch Bezoek s-Hertogenbosch.
Ervaar de Binnendieze. Dat s-Hertogenbosch een prachtige historische binnenstad heeft is bij de meeste mensen wel bekend. Maar heb je ook al eens onder de stad gekeken? Het vaarseizoen is van 1 april tot en met 31 oktober. Ontdek deze rondvaart.
Boat Trip on the Binnendieze Den Bosch Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
nowhere else to experience: a choise between three boat trips, partly under Den Bosch. Also very suitable on rainy days. Is also appreciated by children nergens anders te beleven: er zijn naar keuze drie rondvaarten, deels onder Den Bosch door.
Rondvaart Den Bosch / Rondvaart s-Hertogenbosch.
Onderweg komen we plaatsen tegen zoals Bokhoven, Ammerzoden en Well en uiteindelijk Heusden. In Heusden meren we de boot aan om de mooie stad te bekijken en na 2 uur zullen we de rondvaart weer voortzetten naar Den Bosch. Rondvaart vanuit Den Bosch naar Zaltbommel of Zaltbommel naar Den Bosch.:

Contacteer ons