Zoeken naar rondvaarten den bosch

rondvaarten den bosch
DE RONDVAARTEN.
Hier kunt u onder meer kennis maken met het totale oeuvre van de kunstenaar, in reproducties op ware grootte bijeengebracht, en heeft u vanaf een hoogte van 40 meter met een lift te bereiken een spectaculair uitzicht over de stad van Bosch. Uw vaarbewijs is tevens uw entreekaartje. Extra info elders op het internet. Kring vrienden van s-Hertogenbosch. De website van de Kring vrienden van s-Hertogenbosch met veel informatie betreffende rondvaarten over de Binnendieze.
Rondvaarten Den Bosch.
Bij DoeDenBosch reserveer je eenvoudig de gezelligste rondvaarten in Den Bosch voor jou en je familie, vrienden of collegas. Met een rondvaart ontdekt u het prachtige Den Bosch. Tijdens een vaartocht zie je Den Bosch letterlijk van een andere kant.
Binnendieze: Historische vaartocht door binnenstad Den Bosch.
Bijzonderheden Verboden voor honden, m.u.v. Bijzonderheden Voor groepsinformatie vanaf 20 personen gelieve contact op te nemen met onze reserveringsbureau: 0900 20 20 178 090, per gesprek op werkdagen van 10.00 12.00 uur en van 13.00 16.00 uur. Download plattegrond Tickets.
Rederij Wolthuis Rondvaart Den Bosch.
Op onze route passeren we de mooie citadel, de oliemolen en het oude handelscentrum: de Smalle Haven. Na de rondvaart door Den Bosch centrum verlaten we de stad en varen we door het prachtige buitengebied richting het mooie Engelen. Na het bezichtigen van het mooie buitengebied beëindigen we onze tocht weer op de Dommel. De rondvaart zal ongeveer één uur duren. Wist u dat op bestelling het mogelijk is om tijdens de rondvaart te genieten van een Bossche Bol? Daarnaast is het verzorgen van een lunch voor groepen ook geen probleem! Kaartjes kunt u kopen bij Wijnhuis Le Robinet 50 meter vanaf opstapplaats, bij het Sint-Jans bolwerk en aan boord van het schip. Onze rondvaarten worden gehouden van mei t/m oktober.
Kring Vrienden van sHertogenbosch is Kring Vrienden.
En natuurlijk denken we als rasechte Bourgondiërs aan de inwendige mens. U krijgt uiteraard koffie met de echte Bossche bol en we ruimen tijd in voor een heerlijke tapaslunch. U sluit uw Dagje Den Bosch af met een borrel met huisgemaakte bitterballen.
Dagtocht rondvaart van Den Bosch naar Heusden.
Janssingel of vanaf de Oliemolensingel in Den Bosch. Van een 1 uur durende rondvaart met bossche bol tot aan een hele dag varen naar Heusden en weer terug. Ook kunnen wij voor verschillende hapjes, drankjes en entertainment zorgen. Wij bieden rondvaarten aan van 1 uur, die op vaste tijden en dagen vertrekt, waar individuele tickets voor gekocht kunnen worden.
Binnendieze rondvaart.
Maar desondanks kunnen we door de vele restauraties aan de Binnendieze en initiatieven van vrijwilligers nog steeds een andere wereld zien die s-Hertogenbosch ook kent. Een wereld onder de stad, die je terug voert naar het verleden. Alle vragen met betrekking tot rondvaarten en stadswandelingen kunt u terecht op de website dagjedenbosch.com.
Vaararrangementen Den Bosch al vanaf 16, p.p! 10 jaar ervaring.
BTW Vanaf 25 personen dash; 4 uur en 30 minuten. De Casino boottocht van Den Bosch Evenementen is een van de leukste rondvaarten in en om Den Bosch. Aan boord is de scheepsverlichting al aangestoken. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd.
vrijgezellenfeest den bosch rondvaart den bosch rondvaart den bosch molenstraat.
n van de belangrijkste attracties van s-Hertogenbosch is een rondvaart onder de stad. De binnenstad van Den Bosch is gebouwd over diverse stroompjes, de Binnendieze. Ongeveer 4 km van deze waterwegenonder Den Bosch zijn inmiddels ontdekt en opengesteld voor rondvaarten.
Stadswandeling rondvaart in s-Hertogenbosch Bezoek s-Hertogenbosch.
Ervaar de Binnendieze. Dat s-Hertogenbosch een prachtige historische binnenstad heeft is bij de meeste mensen wel bekend. Maar heb je ook al eens onder de stad gekeken? Het vaarseizoen is van 1 april tot en met 31 oktober. Ontdek deze rondvaart.
Varen in Den Bosch tijdens jouw bedrijfsuitje? Uitjesbureau.
Vrijgezellenfeest Den Bosch. Bedrijfsfeesten in Den Bosch. Typisch Den Bosch. De meest populaire en unieke manier om Den Bosch te ontdekken, is vanaf de Bossche grachten. Een gezellige borrelboot, een barbecue op uw eigen salonboot en teamgame op sloepjes dwars door Den Bosch.
Vaartocht op de Binnendieze DagjeWeg.NL.
Het ene moment vaar je in het aardedonker onder een gebouw door, het andere moment bewonder je eeuwenoude stadsmuren en weer even later bevind je je in een moerasgebied. Een dagje Den Bosch is niet compleet zonder een rondvaart over de Binnendieze.

Contacteer ons